Buccal Facelift (bindweefselmassage)

Wat is een Buccal Facelift

Deze bindweefselmassage kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Verklevingen in de verschillende huidlagen worden opgeheven, hierdoor komt er meer ruimte tussen de huidlagen en krijgen cellen meer zuurstof. Bij deze specifieke buccal massage wordt niet alleen het decolleté, hals en gelaat gemasseerd maar wordt ook de mond lippen en wangen aan de binnenkant (met handschoenen) meegenomen. Dit laatste is bijzonder populair omdat hiermee de lijnen rond de mond worden verzacht. Naast het werken op het bindweefsel wordt er bij de buccal massage ook op de spieren gewerkt. Naarmate we ouder worden neemt het bot en vetweefsel af en worden de spieren slapper, deze massage zorgt voor meer volume in het gezicht.

Buccal Facelift Qi-Health
Buccal Qi-Health

Zo gaan we te werk

We beginnen met de bindweefsel massage van het decolleté , hals en gezicht en als laatse eindigen we met de spieren van de wangen mond, kaak en kin. Dit alles wordt uitgevoerd door verschillend speciale knijp en rol technieken.

De huid ziet er meteen steviger en voller uit. Er ontstaat een natuurlijke glow. Het is een perfecte anti-aging behandeling.Ook werkt het uitstekend op littekenweefsel, deze worden hierdoor minder opvallend.

Prijzen

Voor bindweefselmassage gelden volgende prijzen.

Let op: de prijs kan per locatie verschillen.

Buccal Facelift

30 minuten
45,00
60 minuten
79,00
Kuur 6x 60 minuten
395,00