Zo gaat een Voetreflex Plus behandeling

Wat houdt de behandeling in

In de voeten weerspiegelt het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Bij voetreflex plus wordt er niet alleen op de reflexzones gemasseerd, maar ook op de meridiaan banen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieen. Dit versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

Qi-Health_Massagesalon_Amsterdam_Voetreflex_Plus
Qi-Health_Massagesalon_Amsterdam_Voetreflex

Doorstrooming

Voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Tevens worden de hormoon- en zenuwfuncties verbeterd.

Is dit iets voor mij?

Voor iedereen die lichamelijke klachten ervaart, gegrond aan verschillende oorzaken varierend van stress tot overbelasting.
Deze massage is ook zeker aan te raden aan mensen met chronische pijn en andere blijvende ziekteverschijnselen. Naast een ontspannende en pijn verlichtende werking heeft het ook een preventieve werking.Voetreflexmassage is absoluut geen geneesmiddel is. Het is slechts een therapie om pijnen (tijdelijk) te verlichten. Wel wordt het natuurlijke herstelvermogen van een persoon gestimuleerd.

Qi-Health_Massagesalon_Amsterdam_Voet

Prijzen

Voor voetreflex gelden volgende prijzen.

Let op: de prijs kan per locatie verschillen.

Voetreflex plus

30 minuten
35,00
45 minuten
52,50
60 minuten
65,00