Maderotherapie

Ontdek de kracht van Madero

Wil je graag afrekenen met cellulitis en je lichaam verstevigen? Zoek niet verder! Bij Qi-Health bieden we de revolutionaire Madero therapie aan, een effectieve behandeling die je helpt om je lichaam weer in vorm te krijgen.

Onze Madero therapie combineert geavanceerde massagetechnieken met speciale houten rollers om diep in de huid door te dringen en de doorbloeding te stimuleren. Dit helpt om cellulitis te verminderen en de huid te verstevigen, terwijl het ook de afvoer van afvalstoffen bevordert.

Qi-Health_Massagesalon_Amsterdam_Hero_Foto_Massage
Ontspanningsmassage Qi-Health

Waarom Madero

Wat maakt onze Madero therapie zo uniek? Naast het verminderen van cellulitis, richt het zich ook op het verbeteren van de huidtextuur en het verstrakken van het lichaam. Het is een niet-invasieve en pijnloze behandeling, geschikt voor alle huidtypes en lichaamsdelen, zoals benen, billen, buik en armen.

Onze ervaren en gecertificeerde therapeuten zullen een persoonlijk behandelplan voor je opstellen, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu wilt werken aan je probleemgebieden, je huid wilt verjongen of gewoon wilt ontspannen, wij hebben de oplossing voor jou.

Wacht niet langer en boek nu jouw Madero therapie sessie bij Qi-Health. Laat ons je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je lichaam weer in topvorm te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Prijzen

Let op: de prijs kan per locatie verschillen.

Maderotherapie

60 minuten
80,00